Інститут педагогіки та психології
Середа, 25.03.2026, 22:30
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Що ми слухаєм?
трамвайДата: Середа, 02.05.2007, 13:59 | Повідомлення # 1
Шкурка
Група: Пользователи
Репутація: 4
Статус: Offline
Кажуть, що чим старша людина - тим більш вона меломанічна. Зникає максималізм. Вона розуміє, що є багато різних виконавців, різних стилів, і що не тільки один вартий уваги. Чи згодні ви? І розкажіть, що ви слухаєте?

Кто-то из нас двоих
Точно сошёл с ума
Осталось лишь определить
Весь мир или я.........

4aplinДата: Середа, 02.05.2007, 15:36 | Повідомлення # 2
Архимаг
Група: Модераторы
Репутація: 5
Чим людина старша - тим вона консервативніша, а отже обмежується вже знайомою музикою... Нові стилі вона не сприймає: "- А от в мої часи..." biggrin Коли людина достатньо молода щоб бути відкритим до нового, і достатньо доросла щоб визначати свої смаки самому, тоді вона насправді може отримувати задоволення від різних стилів і напрямів музики, як і від життя загалом.
Слухаю достатньо різну музику, не сприймаю лишень - шансон, попс, і більшість електроної "музики"... Зараз мені найблище гранж і хардкор.

І я, мов губка, ці втамую дні -
З деревами, дівчатами, і пивом...
С.Жадан

Mane4kaДата: Четвер, 10.05.2007, 17:00 | Повідомлення # 3
Адепт
Група: Проверенные
Репутація: 2
Могу одно сказать точно со своего опыта... с возрастом человек определяется во всем... и не только в жизненных ценностях, но и в музыке. Он проще относится к увлечениям других тогда когда раньше был готов убить за идею (например реп-рулеззз все остальное говно, мочим нефоров!!!). Я медленно, но уверенно скатилась от панка-готики-дума до... емо. вот раньше этого чуть стеснялась, а сейчас нет... куда эе деть свое истинное лицо? а на мнение остальных - плевать... wink

...ONE BIG SMILE BEFORE YOU DANCE WITH THE DEATH...

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026